Bel Joost vrijblijvend op:
06 – 21 51 46 91
of mail hem via:
joost@joosterhouter.nl

De vlogkoning van Oosterhout
is terug met nieuwe seizoen!
Bekijk de mogelijkheden
Joosterhouter
vloggen, bedrijfsfilms en presentaties
Bekijk de mogelijkheden

Over Joost

Joost Roovers is geboren en getogen in Oosterhout, een echte gezellige bourgondische Brabantse jongeman met uiteenlopende interesses. Daardoor heeft hij een hoop plaatsen bezocht en is hij bekend bij een heleboel mensen. Omdat hij zoveel leuke en bijzondere dingen zag en meemaakte besloot hij in 2016 zijn ervaringen vast te gaan leggen in de vorm van vloggen (vlogs). Zo kon iedereen meekijken en genieten van zijn ervaringen. Inmiddels is zijn hobby uitgeroeid tot een beroep en heeft hij zijn expertise uitgebreid van vloggen tot bedrijfsfilms. Ook het presenteren van uw feestavond en daar desgewenst de nodige noten meezingen is voor Joost een groot plezier. Hij bezorgt uw gasten in zijn enthousiasme zonder uitzondering een fantastische avond.
Doordat Joost in het bedrijfsleven als werknemer verschillende functies heeft bekleed is hij breed georiƫnteerd en kan hij zich goed inleven in wat interesse in uw product of dienst opwekt bij de kijkers, en dit professioneel over te brengen naar beeld. Hierbij laat Joost op een natuurlijke en spontane manier meer van uw bedrijf zien.
Mocht u meer informatie willen over wat de Joosterhouter voor u en uw bedrijf kan betekenen, vul dan het contactformulier in.